Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃寶榮
Huang Bao-Rong
 
Filmography (1992-2011)
 
  服裝 (18 films)
    方世玉 (1993)    
    霸王別姬 (1993)    
    夜半歌聲 (1995)    
    風月 (1996)    
    荊軻刺秦王 (1998)    
    決戰紫禁之巔 (2000)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    西洋鏡 (2000)    
    武士 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    夜宴 (2006)    
    看上去很美 (2006)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    江山美人 (2008)    
    金陵十三釵 (2011)    
    刀見笑 (2011)    
  燈光 (1 film)
    來自北方的壞人 (1992)