Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關莉娜(2)
Kwan Lee-Na (1)  ♀


 
Filmography (1989-2018)
 
  化妝 (84 films)
    沖天小子 (1989)    
    打工狂想曲 (1989)    
    三人新世界 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    祝福 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    老婆,妳好嘢! (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    情聖 (1991)    
    西藏小子 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    刀 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    南京的基督 (1995)    
    大內密探零零發 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    大三元 (1996)    
    春光乍洩 (1997)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)    
    真心英雄 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    有時跳舞 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    花樣年華 (2000)    
    重裝警察 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    幽靈人間 (2001)    
    想飛 (2002)    
    男人四十 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    三更 (2002)    
    英雄 (2002)    
    失憶界女王 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    餃子 (2004)    
    愛神 (2004)    
    2046 (2004)    
    十面埋伏 (2004)    
    三更2 (2004)    
    長恨歌 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    色,戒 (2007)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    浮華宴 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    捉妖記2 (2018)    
    歐洲攻略 (2018)    
  演員 (3 films)
    重慶森林 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    大三元 (1996)