Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳喜樂
Chen Hay-Lock  ♂
 
Filmography (1958-1984)
 
  攝影 (51 films)
    盲愛 (1958)    
    孤女報母仇 (1960)    
    媒人皇帝 (1962)    
    乞食婆笑倒枉死城 (1962)    
    醉空和尚 (1962)    
    深情比酒濃 (1967)    
    明月幾時圓 (1967)    
    破曉時分 (1968)    
    艷俠 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    當你離家時 (1970)    
    金劍冤魂 (1971)    
    午夜留香 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    出賣愛情的人 (1971)    
    拳王之王 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    剋星 (1973)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    碧城故事 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    地藏王 (1975)    
    藍橋月冷 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    鬼嫁 (1976)    
    大太監 (1976)    
    神環 (1976)    
    血連環 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    烏盆冤魂 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    功夫七戒 (1979)    
    梨花劫 (1979)    
    夜變 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    借屍還魂 (1981)    
    半夜人 (1981)    
    鬼符身 (1984)    
    小和尚出馬 (1984)    
  導演 (1 film)
    白狐 (1979)    
  策劃 (1 film)
    鬼符身 (1984)