Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李志輝
Lee Chi-Fai
 
Filmography (1994-2019)
 
  髮型 (1 film)
    精武英雄 (1994)    
  道具 (19 films)
    潮性辦公室 (2011)    
    大追捕 (2012)    
    天生愛情狂 (2012)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    紀念日 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    樹大招風 (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    我老婆係明星 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    失戀日 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    今晚打喪屍 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    我的情敵女婿 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    轉型團伙 (2019)