Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉達
Lau Tat  ♂
 
Filmography (1948-1982)
 
  製片 (5 films)
    義犬報恩 (1953)    
    碧血染親兄 (1954)    
    說謊的人 (1969)    
    迷人的愛情 (1970)    
    三美挑情 (1973)    
  副導演 (3 films)
    廣東先生大破謀人寺 (1948)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949)    
    蓬門小鳳 (1952)    
  導演 (7 films)
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    入伙大吉 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    嫁衣 (1970)    
    迷人的愛情 (1970)    
    湄南河之歌 (1972)    
    三美挑情 (1973)    
  演員 (2 films)
    花香襯馬蹄 (1948)    
    愛人女神 (1982)    
  編劇 (6 films)
    十載繁華一夢銷 (1952)    
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    入伙大吉 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    迷人的愛情 (1970)    
    嫁衣 (1970)