Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳敬熙
Eddie Ng King-Hei
 
Filmography (2002-2016)
 
  製片 (2 films)
    iGirl 夢情人 (2016)    
    樹大招風 (2016)    
  副導演 (19 films)
    一碌蔗 (2002)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    低一點的天空 (2003)    
    蝴蝶 (2004)    
    天作之盒 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    追蹤眼前人 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    犀照 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    天行者 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    一個好爸爸 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    青苔 (2008)    
    東風破 (2010)    
    打擂台 (2010)    
  場記 (1 film)
    雙雄 (2003)    
  策劃 (3 films)
    一個複雜故事 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    Z風暴 (2014)