Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韋偉(1)
Wei Wei (1)  ♀
Aliases:  韋瑋,  韋葦





 
Filmography (1947-2010)
 
  演員 (29 films)
    夜店 (1947) ... 林黛玉
    小城之春 (1948) ... 玉紋
    江湖兒女 (1952) ... 荷花
    秋海棠 (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    閃電戀愛 (1955) ... 郭琴妮
    一年之計 (1955) ... 大少奶-馮秀珍
    水火之間 (1955)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 大少奶
    寂莫的心 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    太太傳奇 (1957) ... 章書舫
    風塵尤物 (1957) ... 趙盼兒
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    錦上添花 (1959)    
    草木皆兵 (1960) ... 李妻彩英
    假婿乘龍 (1964) ... 吳楊氏
    男男女女 (1964)    
    我要活下去 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 彈琴老太
    真心話 (1999)    
    小親親 (2000) ... 浩媽
    戀愛行星 (2002) ... 幽靈妻子
    子夜冰封 (2004)    
    生日快樂 (2007) ... 小米祖母
    火龍 (2010) ... 文方母
    酒徒 (2010) ... 雷老太
    海上傳奇 (2010)    
  服裝 (1 film)
    情慾世界 (1992)