Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳添丁
Wu Tian-Ting
 
Filmography (1969-1977)
 
  監製 (4 films)
    何日再吻君 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    小淘氣 (1973)    
  製片 (7 films)
    十八羅漢 (1970)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    負心的人續集 (1973)    
    為君愁 (1974)    
    愛情集中營 (1974)    
    邪魔 (1975)    
  策劃 (26 films)
    小魔俠 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    水長流 (1970)    
    昨天今天明天 (1970)    
    苦情花 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    當你離家時 (1970)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    毒火掌 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    珠光寶氣 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    珮詩 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    應召女郎 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    哈哈笑 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)