Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳恆
Wu Huan  ♂
Aliases:  吳桓





 
Filmography (1962-1982)
 
  副導演 (3 films)
    橋 (1966)    
    故鄉劫 (1966)    
    小鎮春回 (1969)    
  導演 (6 films)
    錦羊山 (1967)    
    歌聲魅影 (1970)    
    黑巷 (1972)    
    大小兩條龍 (1973)    
    衝刺 (1979)    
    野鴿子的黃昏 (1982)    
  演員 (15 films)
    一萬四千個證人 (1962)    
    牧野恩仇 (1964)    
    西施 (1965) ... 逢同
    故鄉劫 (1966)    
    梨山春曉 (1967)    
    第六個夢 (1968)    
    大瘋俠 (1968) ... 范豹
    大劍客 (1968) ... 都尉溫剛
    小鎮春回 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    老爺夜總會 (1970)    
    劍 (1971)    
    黑吃黑 (1972) ... 藍烈
    糊塗大將軍 (1973)    
    昨日匆匆 (1977)    
  編劇 (18 films)
    新娘與我 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    小鎮春回 (1969)    
    風流表哥俏表妹 (1970)    
    添福添壽 (1970)    
    四海一家 (1971)    
    傻大姐 (1972)    
    活著為了你 (1972)    
    大小兩條龍 (1973)    
    愛的小屋 (1974)    
    門裡門外 (1975)    
    熱浪 (1975)    
    不一樣的愛 (1976)    
    夕陽浪花愛 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    昨日匆匆 (1977)    
    衝刺 (1979)    
    野鴿子的黃昏 (1982)