Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王毓雅
Alice Wang Yu-Ya

 
Filmography (2000-2018)
 
  攝影 (2 films)
    虎姑婆 (2005)    
    愛與勇氣 (2005)    
  監製 (1 film)
    以愛為名 (2015)    
  導演 (15 films)
    蛋 (2000)    
    小鼠愛大米 (2000)    
    空手道少女組 (2003)    
    龍兒 (2003)    
    飛躍情海 (2003)    
    終極西門 (2004)    
    浮生若夢 (2004)    
    愛與勇氣 (2005)    
    虎姑婆 (2005)    
    追魂七殺 (2012)    
    舞力四射 (2013)    
    以愛為名 (2015)    
    刺激人生 (2015)    
    孤單的豌豆 (2017)    
    前程似金 (2018)    
  演員 (2 films)
    飛躍情海 (2003)    
    浮生若夢 (2004)    
  編劇 (10 films)
    蛋 (2000)    
    飛躍情海 (2003)    
    空手道少女組 (2003)    
    終極西門 (2004)    
    浮生若夢 (2004)    
    愛與勇氣 (2005)    
    追魂七殺 (2012)    
    以愛為名 (2015)    
    孤單的豌豆 (2017)    
    前程似金 (2018)