Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王植波
Wong Chik-Boh

 
Filmography (1952-1966)
 
  製片 (13 films)
    生死關頭 (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    西太后與珍妃 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    女人!女人! (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    三朵玫瑰花 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    亂世兒女 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
  故事 (1 film)
    風流兒女風流債 (1954)    
  演員 (3 films)
    兒女英雄傳 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    春潮 (1960) ... 陸祖華
  編劇 (22 films)
    怪客 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    私生子 (1953)    
    風流兒女風流債 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    春天不是讀書天 (1954)    
    痴心井 (1955)    
    同林鳥 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    零雁 (1956)    
    夜半歌聲 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    紅塵 (1956)    
    女大十八變 (1958)    
    青春兒女 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    楊貴妃 (1962)    
    女人!女人! (1964)    
    王昭君 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)