Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙亮 (1)
Zhao Liang (1)  ♂





 
Filmography (1988-2016)
 
  演員 (22 films)
    棋王 (1988)    
    老店 (1990) ... 青年田順
    不要問我從哪堥 (1991)    
    緝毒戰 (1991)    
    保鏢哈斯爾 (1992)    
    炮打雙燈 (1994)    
    巧奔妙逃 (1995)    
    神槍手 (2004)    
    花好月圓 (2004) ... 皇帝
    錯愛 (2007)    
    向我開炮 (2007)    
    建黨偉業 (2011)    
    太陽花兒開 (2012)    
    王的盛宴 (2012) ... 武涉
    憑啥相信你 (2013)    
    錯位戀人 (2013)    
    超萌英雄 (2014)    
    蘭輝 (2014)    
    奇葩追夢 (2016)    
    大唐玄奘 (2016)    
    逆愛 (2016) ... 張父
    換個活法 (2016)