Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石磊(1)
Shi Lei (1)  ♂





 
Filmography (1950-1981)
 
  演員 (103 films)
    一代妖姬 (1950) ... 連貴
    血海仇 (1951)    
    逃婚 (1952) ... 劉宗明
    拜金的人 (1952)    
    寶劍神弓 (1952)    
    浴室艷屍 (1952) ... 探員乙
    神鬼人 (1952)    
    狗兇手 (1952)    
    一板之隔 (1952) ... 老高
    江湖兒女 (1952) ... 流氓
    新娘萬歲 (1952) ... 流氓甲
    名女人別傳 (1953) ... 石如雲
    孽海花 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    有求不應 (1953) ... 火居道士
    秋瑾 (1953)    
    中秋月 (1953) ... 黃先生
    百寶圖 (1953) ... 王老闆
    枇根巷 (1953) ... 幫工
    鴛鴦劫 (1953) ... 賈珍
    秋海棠 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    鳥語花香 (1954)    
    歸來 (1954) ... 舞女大班
    孤兒義犬 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    小星淚 (1954) ... 周標
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    一年之計 (1955) ... 老大-何宗德
    父女之間 (1955) ... 劉良華
    迷途的愛情 (1955) ... 李餘
    孔雀屏 (1956)    
    新婚第一夜 (1956) ... 梁道宗
    大富之家 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    丁香姑娘 (1957) ... 舞廳大班
    捉鬼記 (1957) ... 沈士俊
    春歸何虎 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    風塵尤物 (1957) ... 周舍
    阿Q正傳 (1958) ... 王鬍
    情竇初開 (1958) ... 羅父
    笑聲淚影 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 顧亨利
    青春幻想曲 (1959) ... 吳父
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    稱心如意 (1959) ... 石經理
    金屋夢 (1959) ... 李志祥
    名醫與紅伶 (1960) ... 衛院長
    飛燕迎春 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    情投意合 (1960) ... 陳經理
    香閨春情 (1960) ... 杜慶堂
    同命鴛鴦 (1960) ... 杜知府
    碧波仙侶 (1960) ... 包拯
    迷魂阱 (1961)    
    生死牌 (1961) ... 賀總兵
    亂點鴛鴦 (1962)    
    紅蝙蝠公寓 (1962)    
    董小宛 (1963) ... 錢牧齋
    劉海遇仙記 (1963) ... 金蟾大王
    樑上君子 (1963)    
    四美圖 (1963) ... 余翼卿
    三求凰 (1963)    
    風雪一枝梅 (1964) ... 盧天銘
    男男女女 (1964)    
    假婿乘龍 (1964)    
    金鷹 (1964) ... 僧格
    頭獎馬票 (1964)    
    皇帝出京 (1965) ... 劉知府
    椰林雙姝 (1965) ... 閻銘堯
    變色龍 (1965) ... 羅元章
    英雄兒女 (1965) ... 國王
    天堂春夢 (1966) ... 錢律師
    我來也 (1966) ... 徐光甫
    審妻 (1966) ... 隋煬帝楊廣
    鴛鴦帕 (1966) ... 金三官
    畫皮 (1966) ... 師父
    天才夢 (1966) ... 安老師
    含苞待放 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 皇帝
    春自人間來 (1967)    
    烽火孤鴻 (1967)    
    石敢當 (1968) ... 雷洪
    迴末傳奇 (1968) ... 李光祖
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    我又來也 (1968) ... 梁班頭
    臥虎村 (1969) ... 趙允武
    金色年華 (1969) ... 陳經理
    映山紅 (1970)    
    過江龍 (1970) ... 康玉成
    天堂奇遇 (1970) ... 刁大紳
    姐妹同心 (1973) ... 劉亨利
    風頭人物 (1977)    
    錯有錯著 (1980)    
    密殺令 (1980) ... 戚繼光
    險過剃頭 (1980)    
    情劫 (1980)    
    父子情 (1981) ... 羅山木