Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王丹戎
Wang Dan-Rong
 
Filmography (1999-2016)
 
  錄音 (23 films)
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    大腕 (2001)    
    和你在一起 (2002)    
    手機 (2003)    
    天下無賊 (2004)    
    無極 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    落葉歸根 (2007)    
    集結號 (2007)    
    第三個人 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    梅蘭芳 (2008)    
    建國大業 (2009)    
    風聲 (2009)    
    愛有來生 (2009)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
    止殺令 (2012)    
    憤怒的小孩 (2013)    
    爸爸去哪兒 (2014)    
    絕地逃亡 (2016)    
  演員 (2 films)
    建國大業 (2009)    
    建黨偉業 (2011) ... 董必武
  混音 (1 film)
    夜宴 (2006)