Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅奇
Fu Chi (1)  ♂





 
Filmography (1952-1988)
 
  監製 (7 films)
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    神州大地女兒國 (1986)    
    黃河大俠 (1988)    
    黑太陽731 (1988)    
    中華英雄 (1988)    
    童黨 (1988)    
  副導演 (1 film)
    不要離開我 (1955)    
  導演 (5 films)
    五虎將 (1964)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    玉女芳踪 (1969)    
    鐵樹開花 (1973)    
    生死搏鬥 (1977)    
  演員 (62 films)
    蜜月 (1952) ... 余子林
    絕代佳人 (1953)    
    都會交響曲 (1954) ... 余也人
    歡喜冤家 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    不要離開我 (1955) ... 胡敬仁
    我是一個女人 (1955) ... 康敏
    鑽花竊賊 (1955) ... 華福爾
    三戀 (1956) ... 虞百城
    大富之家 (1956)    
    新婚第一夜 (1956) ... 梁紹宗
    日出 (1956) ... 方達生
    小舞孃 (1956)    
    男大當婚 (1957) ... 張志遠
    望夫山下 (1957)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    魔影 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957) ... 大平
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 徐景蘭
    眼兒媚 (1958) ... 侯克生
    情竇初開 (1958) ... 羅大明
    有女懷春 (1958) ... 戴綏成
    借親配 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    稱心如意 (1959) ... 劉偉立
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    碧波仙侶 (1960) ... 張珍
    佳人有約 (1960) ... 丁立
    情投意合 (1960) ... 陳志強
    同命鴛鴦 (1960) ... 施佾生
    滿園春色 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    美人計 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    我們要結婚 (1962) ... 康平
    對窗戀 (1962) ... 小張
    樑上君子 (1963)    
    永結同心 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    五虎將 (1964)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    心上人 (1964)    
    皇帝出京 (1965) ... 朱子謙
    黃金萬兩 (1965) ... 馮向西
    艷遇 (1965) ... 曾發
    滄海遺珠 (1965) ... 方醫生
    西施 (1965) ... 范蠡
    雲海玉弓緣 (1966) ... 金世遺
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 耿鐵鎖
    白領麗人 (1967) ... 杜為羣
    春雷 (1967)    
    社會棟樑 (1968) ... 何偉文
    爸爸的情人 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    玉女芳踪 (1969) ... 沈家頤
    臥虎村 (1969) ... 羅宗強
    俠骨丹心 (1971) ... 金逐流
    紅纓刀 (1975) ... 柳大刀
  策劃 (1 film)
    少林寺 (1982)    
  出品人 (2 films)
    香香公主 (1987)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
  編劇 (3 films)
    真假千金 (1959)    
    玉女芳踪 (1969)    
    鐵樹開花 (1973)