Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤敏
Lucilla Yu Ming  ♀





 
Filmography (1952-1968)
 
  演員 (40 films)
    明天 (1952) ... 孫芝英
    玉女懷春 (1952) ... 方鳳雯
    黑手套 (1953) ... 張美霞
    殘生 (1953) ... 護士
    人鬼戀 (1954) ... 連瑣
    誘惑 (1954) ... 駱家禾
    鳥語花香 (1954)    
    同林鳥 (1955)    
    痴心井 (1955) ... 銀妮
    零雁 (1956)    
    秋峇 (1956) ... 秋孃
    好女兒 (1956)    
    紅塵 (1956)    
    月落烏啼霜滿天 (1957)    
    龍鳳配 (1957) ... 陳玉鳳
    馬戲春秋 (1957)    
    丹鳳街 (1958)    
    異國情鴛 (1958) ... 方音
    人約黃昏後 (1958) ... 陸秀珍
    家有喜事 (1959)    
    玉女私情 (1959) ... 李佩英
    紅粉干戈 (1959) ... 文蓮
    快樂天使 (1960)    
    桃花淚 (1960) ... 金小桃
    特嫁春心 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    香港之夜 (1961) ... 吳麗紅
    火中蓮 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    続社長洋行記 (1962) ... 柳秀敏
    香港之星 (1963) ... 王星璉
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    三紳士艷遇 (1963) ... 柳秀敏
    小兒女 (1963)    
    深宮怨 (1964) ... 董小宛
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 祝英台
    寶蓮燈 (1964) ... 串劉彥昌-青年
    青春的旋律 (1968)