Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許朋樂
Xu Peng-Le
 
Filmography (1999-2013)
 
  製片 (2 films)
    東京審判 (2006)    
    神鬼傳奇3 (2008)    
  監製 (34 films)
    緊急迫降 (1999)    
    花眼 (2001)    
    兄弟 (2001)    
    走出西柏坡 (2001)    
    新十字街頭 (2001)    
    極地營救 (2002)    
    假裝沒感覺 (2002)    
    花儿怒放 (2002)    
    自娛自樂 (2004)    
    美麗上海 (2004)    
    做頭 (2005)    
    詛咒 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
    魯迅 (2005)    
    天狗 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    第601個電話 (2006)    
    上海倫巴 (2006)    
    陶器人形 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    集結號 (2007)    
    色,戒 (2007)    
    東方大港 (2007)    
    烽火 (2008)    
    千鈞一髮 (2008)    
    灌籃 (2008)    
    海上夢境 (2008)    
    愛情左燈右行 (2008)    
    黎明行動 (2008)    
    5顆子彈 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    我的唐朝兄弟 (2009)    
    高考1977 (2009)    
    甜心巧克力 (2013)