Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
亞洲傳奇有限公司
Asia Legend Limited
 
Filmography (2000-2016)
 
  特別視效 (60 films)
    中華賭俠 (2000)    
    陰風耳 (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    行規 (2000)    
    趕屍先生 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    有情飲水飽 (2001)    
    不解之謎 (2001)    
    赤裸特工 (2002)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    天脈傳奇 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    Office有鬼 (2002)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    誓不低頭 (2004)    
    性感都市 (2004)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    凶男寡女 (2005)    
    雀聖 (2005)    
    飄移凶間 (2005)    
    瘦身 (2005)    
    魔幻賭船 (2005)    
    雀聖2自摸天后 (2005)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    半醉人間 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    野蠻秘笈 (2006)    
    雙鏢 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    狗咬狗 (2006)    
    臥虎 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    醒獅 (2007)    
    導火線 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    恐懼元素 (2007)    
    甜心粉絲王 (2007)    
    降頭 (2007)    
    寄生人 (2007)    
    葉問 (2008)    
    黑勢力 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    金瓶梅 (2008)    
    真的戀愛了? (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    愛得起 (2009)    
    分手說愛你 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    安非他命 (2010)    
    辣警霸王花 (2016)