Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧國成
Leo Lo Kwok-Shing
 
Filmography (2000-2016)
 
  特別視效 (19 films)
    雷霆戰警 (2000)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    幽媾 (2003)    
    性感都市 (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    雀聖 (2005)    
    黑白道 (2006)    
    雙鏢 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    導火線 (2007)    
    恐懼元素 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    金瓶梅 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    辣警霸王花 (2016)    
  執行導演 (1 film)
    大兵金寶 (2012)