Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李祖永
Li Zu-Yong  ♂


 
Filmography (1948-1958)
 
  監製 (18 films)
    清宮秘史 (1948)    
    國魂 (1948)    
    火葬 (1949)    
    山河淚 (1949)    
    春城花落 (1949)    
    海誓 (1949)    
    春雷 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949)    
    愛的俘虜 (1951)    
    一刻春宵 (1952)    
    拜金的人 (1952)    
    翠翠 (1953)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    春天不是讀書天 (1954)    
    嫦娥 (1954)    
    飛虎將軍 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    笑聲淚影 (1958)    
  編劇 (1 film)
    一刻春宵 (1952)