Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李日升
Jonathan Lee Yat-Sing  ♂
Aliases:  李白昇,  李日昇





 
Filmography (2003-2017)
 
  演員 (19 films)
    行運超人 (2003)    
    天作之盒 (2004) ... 病童樂天
    赤子拳王 (2004)    
    江湖 (2004) ... 費兒子
    黑社會 (2005) ... 丹尼
    童夢奇緣 (2005) ... 籃球隊隊員
    寶貝計劃 (2006) ... 少年建邦
    臥虎 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    天行者 (2006) ... 少年大灰熊
    神探 (2007) ... 何家安的「軟弱」
    奪帥 (2008)    
    文雀 (2008)    
    圍城 (2008)    
    永久居留 (2009) ... 少年 Ivan
    最危險人物 (2010)    
    十二生肖 (2012)    
    追龍 (2017) ... 阿平