Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘明珠
Poon Ming-Chu  ♀
 
Filmography (1968-2003)
 
  髮型 (1 film)
    Miss杜十娘 (2003)    
  場記 (21 films)
    獅吼 (1972)    
    販賣人口 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    帝女花 (1976)    
    你係得既 (1976)    
    大男人 (1977)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    空手入白刃 (1980)    
    難兄難弟 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    青春差 (1985)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    橫財三千萬 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
  演員 (2 films)
    哪宅鬧東海 (1968)    
    星座奇趣錄 (1976)