Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周詩祿
Chow Sze-Luk
 
Filmography (1935-1964)
 
  攝影 (13 films)
    火燒阿房宮 (1935)    
    夜弔白芙蓉 (1935)    
    女間諜 (1936)    
    夜明珠 (1937)    
    人鬼奇緣 (1939)    
    慈禧西太后 (1940)    
    蘆花翻白燕子飛 (1946)    
    春之夢 (1947)    
    某夫人 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    歸來燕 (1948)    
    風雪夜歸人 (1949)    
    差利沖破天仙陣 (1949)    
  監製 (15 films)
    花木蘭 (1939)    
    沙三少與銀姐 (1947)    
    洞房花燭夜 (1947)    
    妻嬌郎更嬌 (1947)    
    刁蠻宮主 (1948)    
    紅樓夢 (1949)    
    武松血濺鴛鴦樓 (1949)    
    呂布戲貂蟬 (1949)    
    牛郎織女 (1949)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    夜吊白芙蓉 (1956)    
    南北兩家親 (1964)    
    假妻 (1964)    
  製片 (21 films)
    三喜臨門 (1937)    
    荒江女俠第一集大破韓家莊 (1940)    
    俠盜錦毛鼠 (1941)    
    楊乃武與小白菜(大結局) (1952)    
    楊乃武與小白菜 (1952)    
    瓊蓮公主 (1958)    
    玻璃鞋 (1959)    
    苦海孤雛 (1960)    
    溫暖在人間 (1960)    
    一夕驚魂 (1960)    
    風塵奇女子 (1960)    
    青山紅粉 (1960)    
    睡公主 (1960)    
    初戀 (1960)    
    九命奇冤 (1960)    
    傻人捉賊 (1960)    
    女大不中留 (1961)    
    神童奪寶 (1961)    
    玉女求凰 (1961)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    蘭閨四鳳 (1963)    
  導演 (131 films)
    地道狀元 (1948)    
    得心應手 (1948)    
    武松大鬧獅子樓 (1948)    
    兩個煙精掃長堤 (1948)    
    春風得意 (1948)    
    雷劈好心人 (1948)    
    卓文君夜訪相如 (1949)    
    蜀山劍俠 (1949)    
    陳世美不認妻 (1949)    
    牛郎織女 (1949)    
    玉面霸王 (1949)    
    呂布戲貂蟬 (1949)    
    打雀遇鬼 (1949)    
    夜吊白芙蓉 (1949)    
    武松血濺鴛鴦樓 (1949)    
    石秀大鬧翠屏山 (1949)    
    萬里長城 (1949)    
    紅樓夢 (1949)    
    拷打紅娘 (1949)    
    蛇王 (1950)    
    天涯何虎再相逢 (1950)    
    脂粉豺狼 (1950)    
    大破銅網陣 (1950)    
    飄零二孤女 (1950)    
    生無可戀甘為鬼 (1950)    
    古寺殭屍 (1950)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    花街慈母 (1950)    
    人海八大仙 (1951)    
    兩仔爺 (1951)    
    失魂魚 (1951)    
    阿福 (1951)    
    范斗 (1951)    
    陞官發財 (1951)    
    指天篤地 (1951)    
    乖孫 (1952)    
    傻仔洞房 (1952)    
    呆佬拜壽 (1952)    
    大良阿斗官 (1952)    
    如花美眷 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    觀音兵 (1952)    
    歌唱大鬧廣昌隆 (1952)    
    偷雞奉母 (1953)    
    恨海香魂 (1953)    
    無端端發達 (1953)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    攝青鬼 (1953)    
    鬼妻 (1953)    
    人間富貴花 (1953)    
    佛前燈照狀元紅 (1953)    
    牛耕田馬食穀 (1953)    
    行正桃花運 (1953)    
    再戀負心人 (1953)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    碧海狂僧 (1953)    
    女白金龍 (1953)    
    火網梵宮十四年 (1953)    
    金鳳迎春 (1954)    
    歷盡艱辛一婦人 (1954)    
    艷滴海棠紅 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    春滿乾坤福滿門 (1954)    
    皇天不負好心人 (1954)    
    斷腸紅 (1954)    
    如此人生 (1954)    
    私奔 (1954)    
    玉女懷胎十八年 (1954)    
    香銷十二美人樓 (1954)    
    雪姑七友 (1955)    
    雪梅教子 (1955)    
    艷陽長照牡丹紅 (1955)    
    仕林祭塔 (1955)    
    白蛇傳 (1955)    
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955)    
    梁山伯祝英台 (1955)    
    牛郎織女 (1955)    
    銀鳳 (1955)    
    春蠶到死絲方盡 (1955)    
    薛平貴與王寶釧 (1955)    
    大團圓 (1956)    
    萬紫千紅 (1956)    
    真假白金龍 (1956)    
    春燈羽扇 (1956)    
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    夜吊白芙蓉 (1956)    
    仙袖奇緣 (1957)    
    艷舞銷魂 (1957)    
    陰陽配 (1957)    
    一樓風雪夜歸人 (1957)    
    寶島神珠 (1957)    
    賣肉養孤兒 (1957)    
    蓬門淑女 (1958)    
    仙女牧羊 (1958)    
    酒店情殺案 (1958)    
    玉女春情 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    千金小姐 (1958)    
    瓊蓮公主 (1958)    
    鴛鴦淚 (1958)    
    婚變 (1958)    
    兒心碎母心 (1958)    
    清官斬節婦 (1958)    
    殭屍復仇 (1959)    
    艷屍案 (1959)    
    重重圍困 (1959)    
    榴槤飄香 (1959)    
    過埠新娘 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    青春樂 (1959)    
    四季蓮花 (1960)    
    戀愛與貞操 (1960)    
    痴心結(上集) (1960)    
    玉女追蹤 (1960)    
    溫暖在人間 (1960)    
    痴心結(下集) (1960)    
    殺人者死 (1960)    
    桃花扇 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    神童追兇 (1961)    
    血掌殺姑案 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    碧玉簪 (1962)    
    杜鵑花開 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    文武香球 (1963)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    潘金蓮 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    南北兩家親 (1964)    
  編劇 (2 films)
    飄零二孤女 (1950)    
    雪姑七友 (1955)