Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龔稼農
Gong Ka-Nong  ♂
Aliases:  龔稼穠





 
Filmography (1927-1971)
 
  副導演 (1 film)
    西廂記 (1940)    
  演員 (48 films)
    山東馬永貞 (1927)    
    蔡狀元建造洛陽橋 (1928)    
    一腳踢出去 (1928) ... 張誠
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第九集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    如此天堂(前集) (1931) ... 裘振聲
    如此天堂 (后集) (1931) ... 裘振聲
    脂粉市場 (1933)    
    狂流 (1933)    
    春蠶 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 龔少銘
    落花時節 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    永遠的微笑 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    社會之花 (1937)    
    小俠女 (1939)    
    李阿毛與唐小姐 (1939)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 楊育權
    李香君 (1940)    
    天涯歌女 (1941)    
    重見光明 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    美人關 (1943)    
    罌粟花 (1955)    
    良心與罪惡 (1960)    
    吳鳳 (1962) ... 大頭目
    情人石 (1964) ... 外公蔡添丁
    雷堡風雲 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965) ... 大頭目
    意難忘 (1966)    
    歌聲魅影 (1970)    
    緹縈 (1971)    
  編劇 (1 film)
    古塔奇案 (1937)