Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
余家祿
Tommy Yu Ka-Luk  ♂
 
Filmography (2003-2019)
 
  特別視效 (3 films)
    PTU (2003)    
    少林殭屍 (2004)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
  聲音設計 (10 films)
    機動部隊─警例 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    東風破 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    殺屍.喪變 (2013)    
    點對點 (2014)    
    衝上雲霄 (2015)    
  效果設計 (5 films)
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    起底組 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    玩轉全家福 (2019)    
  混音 (2 films)
    此情此刻 (2016)    
    一家大晒 (2018)