Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅臻
Lo Chen


 
Filmography (1947-1982)
 
  副導演 (2 films)
    歡樂年年 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
  導演 (37 films)
    鮮牡丹 (1956)    
    呂四娘 (1958)    
    接財神 (1959)    
    湘女多情 (1959)    
    魚水重歡 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    賣吻記 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961)    
    旅館鴛鴦 (1962)    
    姊妹情仇 (1963)    
    第二春 (1963)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    歡樂青春 (1966)    
    烽火萬里情 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    虹 (1968)    
    裸血 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    春火 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    千鈞一髮 (1971)    
    縱橫天下 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    手 (1973)    
    危機四伏 (1974)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    色香味 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    真假姻緣 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    獸心 (1982)    
  場記 (1 film)
    四美圖 (1948)    
  演員 (1 film)
    滿城風雨 (1947) ... 會計員
  編劇 (22 films)
    戀歌 (1953)    
    長巷 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    呂四娘 (1958)    
    湘女多情 (1959)    
    魚水重歡 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    夏日的玫瑰 (1961)    
    一笑傾城 (1962)    
    旅館鴛鴦 (1962)    
    姊妹情仇 (1963)    
    第二春 (1963)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    歡樂青春 (1966)    
    烽火萬里情 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    春火 (1970)    
    千鈞一髮 (1971)    
    愛心千萬萬 (1975)