Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童剛
Tong Gang
 
Filmography (1996-2003)
 
  監製 (13 films)
    誰來傾聽 (2001)    
    大腕 (2001)    
    100個…… (2001)    
    情義兩重天 (2002)    
    周恩來萬隆之行 (2002)    
    老少無猜 (2002)    
    世界上最疼我的那個人去了 (2002)    
    周漁的火車 (2002)    
    小城之春 (2002)    
    尋槍 (2002)    
    醉馬騮 (2003)    
    同喜同喜 (2003)    
    大鴻米店 (2003)    
  策劃 (1 film)
    秦頌 (1996)    
  執行監製 (1 film)
    尋槍 (2002)    
  出品人 (4 films)
    相伴永遠 (2000)    
    新少林寺 (2000)    
    藍色愛情 (2000)    
    蝴蝶的微笑 (2001)