Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
許建海
Xu Jian-Hai  ♂

 
Filmography (1999-2019)
 
  監製 (4 films)
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    蘇乞兒 (2010)    
    最愛 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
  製片 (3 films)
    誰說青春不能錯 (2008)    
    第一書記 (2010)    
    流浪地球 (2019)    
  總策劃 (1 film)
    小時代 (2013)    
  製片人 (3 films)
    好小子, 好功夫 (2019)    
    動物出擊 (2019)    
    最好的我們 (2019)    
  策劃 (12 films)
    夢幻田園 (1999)    
    醉馬騮 (2003)    
    我們倆 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    理發師 (2006)    
    雲水謠 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    代課老師 (2006)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    嘻遊記 (2010)    
    隱婚男女 (2011)    
  出品人 (1 film)
    我願意 (2012)