Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬文現
Stephen Ma Man-Yin  ♂
 
Filmography (1990-2016)
 
  特別視效 (45 films)
    千年女妖 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    黑俠 (1996)    
    戇星先生 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    極度重犯 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    神偷次世代 (2000)    
    全職殺手 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    豪情 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    奇逢敵手 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    PTU (2003)    
    墨斗先生 (2004)    
    少林殭屍 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    黑社會 (2005)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    龍威父子 (2005)    
    少林殭屍天極 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    天行者 (2006)    
    犀照 (2006)    
    黑夜 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    功夫無敵 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    雙子神偷 (2007)    
    第一誡 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    奪標 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    功夫廚神 (2009)    
    終極勝利 (2016)