Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐煌
Tang Huang  ♂

 
Filmography (1953-1973)
 
  導演 (53 films)
    美男子 (1953)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    生死戀 (1953)    
    丈夫日記 (1953)    
    名女人別傳 (1953)    
    一鳴驚人 (1954)    
    傳統 (1955)    
    金縷衣 (1956)    
    恰恰姑娘 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    滿庭芳 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    江湖恩仇 (1958)    
    紅粉干戈 (1959)    
    慾海情花 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    新娘假期 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    睡美人 (1960)    
    母與女 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    花好月圓 (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    諜海四壯士 (1963)    
    荷花 (1963)    
    寶蓮燈 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    三朵玫瑰花 (1965)    
    七重天 (1966)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    關不住的春光 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    星期天不放假 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
  編劇 (4 films)
    紅粉干戈 (1959)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    春暖人間 (1968)    
    嫁不嫁 (1970)