Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許健強
Hui Kin-Keung
Aliases:  許建強
 
Filmography (1973-2002)
 
  配樂 (1 film)
    手足情深 (2002)    
  道具 (22 films)
    小老虎 (1973)    
    有料到 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    煲車 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    血中血 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    一屋兩妻 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    一妻兩夫 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    西環的故事 (1990)    
    魔域飛龍 (1991)