Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝富基
Tse Fu-Kei
 
Filmography (1990-2019)
 
  道具 (18 films)
    玩命雙雄 (1990)    
    婚姻勿語 (1991)    
    喜劇之王 (1999)    
    沒有你,沒有我 (2000)    
    真愛 (2000)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    大丈夫 (2003)    
    A-1頭條 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    龍虎門 (2006)    
    談談情、說說性 (2006)    
    蠍子 (2008)    
    功夫之王 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    錦衣衛 (2010)    
    葉問3 (2015)    
  道具領班 (3 films)
    放•逐 (2006)    
    人在江湖 (2007)    
    小Q (2019)