Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳紅(2)
Chen Hong (1)  ♀





 
Filmography (1979-2015)
 
  製片 (3 films)
    無極 (2005)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    道士下山 (2015)    
  監製 (2 films)
    和你在一起 (2002)    
    趙氏孤兒 (2010)    
  演員 (17 films)
    海外赤子 (1979)    
    在那遙遠的地方 (1993)    
    藍風箏 (1993)    
    情諜 (1994)    
    紅粉 (1994)    
    征服者 (1995)    
    香香鬧油坊 (1996)    
    大明宫䛐 (2000)    
    紐約風暴 (2002)    
    和你在一起 (2002)    
    無極 (2005) ... 滿神
    寄生人 (2007)    
    梅蘭芳 (2008) ... 福芝芳
    建國大業 (2009)    
    關雲長 (2011) ... 甘夫人
    搜索 (2012) ... 莫小渝
    沙門空海 (2012)    
  出品人 (3 films)
    無極 (2005)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    道士下山 (2015)