Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何碧堅
Ho Bik-Kin  ♂
Aliases:  何璧堅,  韓碧,  王白石,  何璧堅





 
Filmography (1947-1995)
 
  化妝 (1 film)
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
  副導演 (4 films)
    花街慈母 (1950)    
    鴛鴦劫 (1950)    
    處處喜相逢 (1953)    
    孝女還珠記 (1959)    
  導演 (3 films)
    浩劫紅顏 (1952)    
    花染狀元紅 (1958)    
    路邊千金 (1962)    
  演員 (147 films)
    黃金潮 (1947)    
    此恨綿綿無絕期 (1948) ... 職員
    恨海情鴛 (1948)    
    沙場諜影 (1948) ... 密探何強
    瘋狂月老 (1948)    
    仙童玉女 (1948) ... 班長
    風流女賊 (1948) ... 經理
    御貓大戰錦毛鼠 (1948)    
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    斷腸花 (1949)    
    滿江紅 (1949) ... 教員
    狄青 (1949) ... 李義
    夢裡西施 (1949)    
    大破銅網陣 (1950)    
    天涯何虎再相逢 (1950) ... 老醫生
    脂粉豺狼 (1950)    
    嫁錯金龜婿 (1951) ... 高大滿
    人海八大仙 (1951)    
    楊乃武與小白菜 (1952) ... 徐子卿
    老婆皇帝 (1952)    
    楊乃武與小白菜(大結局) (1952) ... 徐子卿
    家 (1953)    
    雙雄鬥智 (1953) ... 陳標
    危樓春曉 (1953)    
    處處喜相逢 (1953) ... 廠長
    春 (1953) ... 陳存仁
    落霞孤鶩 (1953)    
    一曲難忘 (1954)    
    佑足者貧亦樂 (1954)    
    家家戶戶 (1954) ... 同事甲
    父慈子孝 (1954) ... 鄉紳乙
    復活 (1955)    
    寒夜 (1955) ... 職員
    余之妻 (1955) ... 宋玉卿
    山河戀 (1955)    
    愛情三部曲 (1955) ... 周如水
    人道 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955) ... 革命黨人
    桃李滿天下 (1955) ... 張寶生
    愛(下集) (1955) ... 醫生
    女俠俞金鳳 (1956) ... 金羅漢
    999命案 (1956) ... 謝裕
    風雨斷腸人 (1956)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    浪子回頭 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    情犯 (1959) ... 水手長
    天倫情淚 (1959) ... 馬醫生
    金山大少 (1959)    
    湖畔草 (1959) ... 陳律師
    多情B侁替n (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 何老大跟班
    歡喜冤家 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    雷雨之夜 (1960) ... 醫生
    代代扭紋柴 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    虹 (1960) ... 徐偉成
    魔犬追兇 (1961)    
    情天未老 (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    富貴神仙 (1962)    
    瓊樓魔影 (1962) ... 張律師
    雙鳳仇 (1962)    
    胭脂賊 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    嫂夫人 (1962) ... 教授
    苦海明珠 (1962)    
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 武當二俠-俞蓮舟
    春到人間 (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    情之所鍾 (1963) ... 賓客
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    千金之女 (1963) ... 何經理
    豪門怨 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 俞蓮舟
    昨夜夢魂中 (1963) ... 陳建德醫生
    大富之家 (1963)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
    學生王子 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    花花公子 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    一味靠滾 (1964)    
    隱形福星 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    鬼兇手 (1964) ... 黃經理
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    鴛夢重溫 (1964) ... 律師
    艷鬼緣 (1964) ... 律師
    午夜招魂 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    情海茫茫 (1965) ... 醫生
    蜜月 (1965) ... 李醫生
    真假情人 (1965)    
    行正烏龍運 (1965) ... 文員
    賊美人 (1966) ... 律師
    遺產一百萬 (1966)    
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    親情深似海 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    巴士奇遇結良緣 (1966) ... 衛父
    矇查查的愛情 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    追求妙遇 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    春夏秋冬 (1969)    
    神偷俠侶 (1969)    
    秋雨春心 (1969) ... 何璧堅
    意亂情真 (1969) ... 職員
    過江龍 (1970) ... 伍德榮
    肝膽照江湖 (1970) ... 打鑼耀
    天堂奇遇 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    渾身是膽 (1971) ... 大叔
    三個十七歲 (1972) ... 嵐父
    半生牛馬 (1972)    
    群芳譜 (1972)    
    鐵樹開花 (1973)    
    苗寨烽火 (1973)    
    萬戶千家 (1975)    
    大風浪 (1976)    
    歡天喜地一家親 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    奪命錢 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    情劫 (1980)    
    煲車 (1981)    
    新天龍八部 (1982)    
    魔情 (1989)    
    越柙飛龍 (1990)    
    愛到盡頭 (1993)    
    天崖追兇 (1994)    
    出更二人組 (1995)    
  編劇 (17 films)
    仙童玉女 (1948)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    一丈紅 (1952)    
    浩劫紅顏 (1952)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    雙雄鬥智 (1953)    
    錦繡人生 (1954)    
    牡丹花發狀元紅 (1957)    
    路邊千金 (1962)    
    清明時節 (1962)    
    黑色的假期 (1965)    
    情海茫茫 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    花月佳期 (1967)    
 
 
Biography