Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳文輝(2)
Chan Man-Fai (1)
 
Filmography (1960-1995)
 
  化妝 (119 films)
    摩登新娘 (1960)    
    慈母心 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    十大姐 (1960)    
    女人的秘密 (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    小千金 (1961)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    傻人發達 (1961)    
    一命救全家 (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    小俠白金龍 (1961)    
    天賜福星 (1961)    
    孤雛血淚 (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    柳葉刀 (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    十二欄杆十二釵 (1964)    
    驚弓鳥 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    英雄情淚保山河 (1964)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    女大女世界 (1964)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    苦戀 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    荒江三女俠 (1965)    
    千手神拳(上集) (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    天堂、地獄、水晶宮 (1965)    
    青山依舊夕陽紅 (1965)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    公子多情 (1965)    
    千手神拳(下集) (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    花癲大少 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    喜結良緣 (1966)    
    如花美眷 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    長髮姑娘 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    薛丁山(下集) (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    矇查查搵老婆 (1967)    
    閃電煞星 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    藍色毒黃蜂 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    矇查查搵食 (1967)    
    玉女相思 (1967)    
    春光無限好 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    玉女痴情 (1968)    
    差利捉錯貓 (1969)    
    追求妙遇 (1969)    
    四鳳求凰 (1969)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    天天報喜 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    出術 (1977)    
    喝采 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    陰陽界 (1987)    
    南北媽打 (1988)    
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    血點 (1988)    
    鬼媾人 (1989)    
    線人 (1989)    
    雙鐲 (1991)    
    特技雙雄 (1991)    
    天崖追兇 (1994)    
    再世情未了 (1995)    
  髮型 (4 films)
    春滿帝皇家 (1962)    
    陰陽界 (1987)    
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    天崖追兇 (1994)