Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉健(2)
Lam Wai-Kin (2)
 
Filmography (1999-2016)
 
  美術 (2 films)
    一個人的武林 (2014)    
    封神傳奇 (2016)    
  道具 (22 films)
    東京攻略 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    見鬼 (2002)    
    百年好合 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    見鬼10 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    雛菊 (2006)    
    黑夜 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    十月圍城 (2009)    
    毋、亡我 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    戀愛通告 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
  服裝 (1 film)
    千言萬語 (1999)    
  道具領班 (21 films)
    鍾無艷 (2001)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    PTU (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    煎釀三寶 (2004)    
    甜絲絲 (2004)    
    大事件 (2004)    
    非常青春期 (2005)    
    美麗酒吧 (2005)    
    狗咬狗 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    門徒 (2007)    
    導火線 (2007)    
    葉問 (2008)    
    再生號 (2009)    
    意外 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    葉問2 (2010)