Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣雯麗
Jiang Wen-Li  ♀
Aliases:  蔣文麗





 
Filmography (1991-2017)
 
  監製 (1 film)
    星星的孩子 (2012)    
  製片 (2 films)
    我們天上見 (2010)    
    荒村凶間 (2016)    
  導演 (1 film)
    我們天上見 (2010)    
  剪接 (1 film)
    我們天上見 (2010)    
  演員 (18 films)
    神秘夫妻 (1991)    
    霸王別姬 (1993) ... 小豆子娘
    杏花三月天 (1994) ... 杏花
    趙先生 (1998) ... 林草
    刮痧 (2000) ... 簡寧
    女帥男兵 (2000) ... 聞捷
    台灣往事 (2004) ... 母親
    被遺忘的天使 (2005)    
    立春 (2007) ... 王彩玲
    秘岸 (2008)    
    第一書記 (2010) ... 審判法官
    最愛 (2011) ... 房
    白相 (2013)    
    微愛之漸入佳境 (2014)    
    師父 (2015)    
    左耳 (2015) ... 許弋母親
    再見, 在也不見 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
  策劃 (1 film)
    在一起 (2010)    
  編劇 (1 film)
    我們天上見 (2010)