Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄺鑫
Kwong Yam
Aliases:  鄺欽
 
Filmography (1952-1993)
 
  剪接 (82 films)
    恩情深似海 (1952)    
    玉女情仇 (1953)    
    失匙夾萬 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    神女會襄王 (1957)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    天女散花 (1958)    
    王先生行正桃花運 (1959)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    鴛鴦福祿 (1959)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    春燈羽扇恨 (1959)    
    紅粉冤情 (1960)    
    冷月寒梅(下集) (1960)    
    第八才子花箋記 (1960)    
    苦命女雪夜尋夫 (1960)    
    冷月寒梅(上集) (1960)    
    五兒哭墳 (1960)    
    寶兒孝祖救雙親 (1960)    
    冷月寒梅(大結局) (1960)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    芙蓉帳暖渡春宵 (1961)    
    天下第一劍(上集) (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    彩菱艷 (1961)    
    天下第一劍(下集) (1961)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    劍影恩仇錄 (1962)    
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    連環謀殺案 (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    乳燕驚魂 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    臥虎藏龍 (1963)    
    生死同心 (1963)    
    天劍神筆 (1963)    
    仙劍神魔(下集) (1963)    
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    神俠鬧江南 (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    孫悟空七打九尾狐 (1964)    
    如來神掌(上集) (1964)    
    如來神掌(三集) (1964)    
    鬼谷神珠 (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    天火爐 (1965)    
    一劍情 (1966)    
    白天鵝 (1967)    
    七劍十三俠 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    迷你夜生活 (1968)    
    五嶽風雲 (1969)    
    龍膽 (1969)    
    伏魔乾坤劍 (1969)    
    大破誅仙陣 (1969)    
    幪面女俠 (1969)    
    雙龍劍 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    七劍屠龍 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    海盜張保仔 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    烈日狂風 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    七省拳王 (1974)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    黑海霸王花 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    血染紅塵 (1992)    
    艷降 (1993)