Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮錦鴻
Fung Gam-Hung  ♂
Aliases:  馮錦雄





 
Filmography (1982-1995)
 
  演員 (26 films)
    彩雲曲 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    上天救命 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    開心勿語 (1987)    
    雞同鴨講 (1988) ... 計程車司機
    城巿特警 (1988)    
    富貴再逼人 (1988) ... 的士司機
    人海孤鴻 (1989)    
    夜瘋狂 (1989)    
    望夫成龍 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    與龍共舞 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    私鐘真面目 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    富貴人間 (1995)