Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃凱森
Huang Kai-Sen  ♂
Aliases:  黃森,  王森 (3),  林森





 
Filmography (1987-2018)
 
  動作設計 (1 film)
    瘋狂的賽車 (2009)    
  副導演 (1 film)
    走上不歸路 (1993)    
  助理指導 (20 films)
    中南海保鑣 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    愛殺2000 (2000)    
    夕陽天使 (2002)    
    猛龍 (2005)    
    雙鏢 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    滅門 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    風暴 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    魔警 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    S風暴 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    棟篤特工 (2018)    
  演員 (108 films)
    全力反彈 (1987)    
    賭俠 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    逃學威龍 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991) ... 黃森
    彊屍至尊 (1991)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    戰龍在野 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    五福星撞鬼 (1992)    
    辣手梟雄 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    驅魔道長 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    人魚傳說 (1994)    
    終極危情 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    失鎗神探 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    爆炸令 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    刀 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    碧血藍天 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    成龍的特技 (1999)    
    中華英雄 (1999) ... [武師]
    無問題2 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    安娜與武林 (2003) ... 車太賢
    猛龍 (2005) ... [武師]
    黑白戰場 (2005)    
    七劍 (2005) ... [武師]
    黑拳 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    打雀英雄傳 (2006)    
    雙鏢 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    至尊無賴 (2006) ... 林權手下
    我老婆是大佬3 (2006)    
    寶貝計劃 (2006) ... McDaddy手下
    生死格斗 (2006)    
    色,戒 (2007) ... [武師]
    兄弟 (2007)    
    門徒 (2007)    
    擊情歲月 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007) ... [武師]
    明明 (2007)    
    証人 (2008) ... PTU
    狼牙 (2008) ... 馬爺手下
    奪帥 (2008)    
    一個好爸爸 (2008) ... 夜總會大佬
    新宿事件 (2009)    
    神鎗手 (2009) ... 劫囚車賊
    意外 (2009) ... [武師]
    瘋狂的賽車 (2009)    
    復仇 (2009) ... [武師]
    飛砂風中轉 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    滅門 (2010)    
    紮職 (2012)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    超級經理人 (2013) ... [武師]
    殭屍 (2013) ... [武師]
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    Z風暴 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    迷城 (2015) ... [武術組]
    陀地驅魔人 (2015) ... 60年代便衣
    樹大招風 (2016) ... 忠
    狂獸 (2017) ... [武師]
    黃金兄弟 (2018) ... [武師]