Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤宜珍
Yau Yee-Chan
 
Filmography (1975-1996)
 
  化妝 (1 film)
    撢武門 (1983)    
  髮型 (25 films)
    南俠展昭 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    浪子快刀 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    撞鬼 (1983)    
    密宗威龍 (1991)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)