Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
車劍暉
Che Kim-Fai  ♂
Aliases:  車劍輝



 
Filmography (1993-2018)
 
  動作設計 (3 films)
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    衝上雲霄 (2015)    
    打開我天空 (2016)    
  演員 (27 films)
    冒險王 (1996)    
    野獸刑警 (1998)    
    公元2000 AD (2000)    
    九龍冰室 (2001) ... 阿飛
    夕陽天使 (2002)    
    愛•作戰 (2004) ... 買家手下
    爆裂都市 (2004) ... 鄰埠特工
    神槍手與智多星 (2007) ... [武師]
    畫皮 (2008) ... [武師]
    証人 (2008) ... PTU
    金錢帝國 (2009) ... [武師]
    復仇 (2009) ... [武師]
    十月圍城 (2009) ... 殺手侯勝
    劍雨 (2010) ... 嵩陽五劍 / [武師]
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    大魔術師 (2012)    
    殭屍 (2013) ... [武師]
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    迷城 (2015) ... 天民父 / [武術組]
    使徒行者 (2016)    
    老笠 (2016) ... [武師]
    S風暴 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    毒。誡 (2017) ... [武師]
    狂獸 (2017) ... [武師]
    拆彈專家 (2017) ... [武師]
    黑白迷宮 (2017) ... [武師]
  助理指導 (13 films)
    的士判官 (1993)    
    黑金 (1997)    
    七劍 (2005)    
    証人 (2008)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    魔警 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    救殭清道夫 (2017)    
    棟篤特工 (2018)    
    大轟炸 (2018)