Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾情(1)
Chung Ching (1)  ♀





 
Filmography (1953-1967)
 
  演員 (54 films)
    七姊妹 (1953)    
    再春花 (1954) ... 蕙芳
    碧血黃花 (1954)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 蕙子
    海棠紅 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    楊娥 (1955) ... 連兒
    小鳳仙(續集) (1955)    
    葡萄仙子 (1956) ... 鍾琴妮
    臥薪嘗膽 (1956) ... 鄭旦
    那個不多情(上下集) (1956) ... 葉玉鳳
    金縷衣 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956) ... 曹蕙芬
    盲戀 (1956) ... 葉心莊
    毒蟒情鴛 (1956) ... 顧美倫
    桃花江 (1956) ... 金麗蓉
    關山行 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956) ... 小芬
    郎如春日風 (1957)    
    風兩桃花村 (1957) ... 陶杏花
    滿庭芳 (1957) ... 沈嘉美
    特別快車 (1957) ... 李盈盈
    春色無邊 (1957) ... 阿翠
    湘西趕屍記 (1957) ... 羅玉娃
    阿里山之鶯 (1957) ... 傅婀娜
    錦繡前程 (1957) ... 妹妹宛潔
    借紅燈 (1958)    
    一見鍾情 (1958) ... 分飾姚美麗, 吳瑪莉
    鳳凰于飛 (1958)    
    龍鳳姻緣 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 珍珠
    銀海笙歌 (1958)    
    給我一個吻 (1958) ... 分飾王小蘭, 趙嘉英
    血洒情花 (1959)    
    湘女多情 (1959)    
    殭屍復仇 (1959) ... 楚湘雲
    慾海情花 (1959)    
    百花公主 (1959) ... 分飾丁愛玲, 高月英
    妹妹我愛你 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    美人魚 (1959) ... 尚婉雲
    滿堂紅 (1959)    
    私戀 (1960) ... 翠香
    多情的野貓 (1960)    
    情敵 (1960) ... 小茜
    入室佳人 (1960) ... 葉小霞
    妖女何月兒 (1961)    
    那個不多情(續集) (1962)    
    遊俠義犬 (1963)    
    寶蓮燈 (1964) ... 秦官保
    南北喜相逢 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    浪淘沙 (1966)    
    新桃花江 (1967) ... 尹蘭心