Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡財
Hu Tsai
 
Filmography (1984-2017)
 
  道具 (28 films)
    公僕 (1984)    
    君子好逑 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    福星闖江湖 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    棋王 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    新殭屍先生 (1992)    
    大咸濕 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    富貴狂花 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    播種情人 (1994)    
    馬神 (1994)    
    大冒險家 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    新房客 (1995)    
    渾身是膽 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    偷天特務 (2016)    
    追龍 (2017)