Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
樂蒂
Betty Loh Tih  ♀
Aliases:  奚重儀





 
Filmography (1953-1968)
 
  演員 (47 films)
    絕代佳人 (1953) ... 侯可肩
    都會交響曲 (1954) ... 方阿珍
    鑽花竊賊 (1955) ... 阿芳
    不要離開我 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    三戀 (1956) ... 李露茜
    日出 (1956) ... 小東西
    新寡 (1956) ... 沈文娟
    玫瑰岩 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    捉鬼記 (1957) ... 李梅英
    風塵尤物 (1957) ... 宋引章
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    妙手回春 (1958)    
    王老五之戀 (1959) ... 劉美娟
    殺人的情書 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    魚水重歡 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    畸人艷婦 (1960) ... 冷樹賢
    一樹桃花千朵紅 (1960) ... 沈寶珍
    後門 (1960)    
    街童 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960) ... 馮淑英
    手鎗 (1961) ... 女主角
    夏日的玫瑰 (1961) ... 葉鳳珠
    夜半歌聲 (1962) ... 李曉霞
    花田錯 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    福星高照 (1963) ... 方玲
    夜半歌聲續集 (1963) ... 李曉霞
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 祝英台
    原野奇俠傳 (1963) ... 蘭
    萬花迎春 (1964)    
    玉堂春 (1964) ... 蘇三
    最長的一夜 (1965) ... 阿翠
    金玉奴 (1965) ... 金玉奴
    大地兒女 (1965) ... 孤女荷഑
    銷錦囊 (1966) ... 薛湘靈
    亂世兒女 (1966) ... 馬秀芸
    嫦娥奔月 (1966) ... 嫦娥
    扇中人 (1967) ... 分飾阿繡, 仙女
    太太萬歲 (1968)    
    風塵客 (1968) ... 慕容雪
    太極門 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 段燕燕
    紅梅閣 (1968) ... 李慧娘