Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳房帶
Chan Fong-Daai
 
Filmography (1985-2000)
 
  演員 (1 film)
    臥虎藏龍 (2000)    
  道具 (25 films)
    情逢敵手 (1985)    
    殭屍家族 (1986)    
    意亂情迷 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    祝福 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    三人做世界 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    風塵三俠 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)