Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳房帶
Chan Fong-Daai
 
Filmography (1985-2000)
 
  演員 (1 film)
    臥虎藏龍 (2000)    
  道具 (24 films)
    情逢敵手 (1985)    
    殭屍家族 (1986)    
    意亂情迷 (1987)    
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    祝福 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    三人做世界 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
  道具領班 (1 film)
    亞飛與亞基 (1992)