Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉晶(1)
Chris Liu Jing  ♂
 
Filmography (1993-2016)
 
  監製 (4 films)
    愛與勇氣 (2005)    
    熊貓大俠 (2009)    
    我知女人心 (2011)    
    寶島雙雄 (2012)    
  製片 (8 films)
    美人草 (2004)    
    詛咒 (2005)    
    十三棵泡桐 (2006)    
    異塚 (2007)    
    玩酷青春 (2010)    
    孤島驚魂 (2011)    
    婚禮日記 (2015)    
    迷城 (2015)    
  導演 (1 film)
    艷鬼追魂 (1997)    
  演員 (1 film)
    我知女人心 (2011)    
  出品人 (6 films)
    孤島驚魂 (2011)    
    寶島雙雄 (2012)    
    迷城 (2015)    
    吉星高照2015 (2015)    
    豬豬俠之終極決戰 (2015)    
    謊言大爆炸 (2016)    
  編劇 (1 film)
    三劍俠與飛機妹 (1993)