Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李權
Lee Kuen (1)
 
Filmography (1960-2018)
 
  化妝 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)    
  髮型 (82 films)
    我要活下去 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    金玉滿堂 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    香港屋簷下 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    人海雙雛 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    珍珠淚 (1965)    
    天堂春夢 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    審妻 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    我又來也 (1968)    
    雙女情歌 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    屋 (1970)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    靚妹正傳 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    阿飛正傳 (1990)    
    婚姻勿語 (1991)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    特區羞草二人組 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    火舞風雲之北妹 (1993)    
    搭錯情人上錯床 (1993)    
    雨夜天魔 (1993)    
    葵花聖女 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    黑豹 (1993)    
    特異女朋友 (1993)    
    綁架黃七輝 (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 (1993)    
    湘西屍王 (1993)    
    我友張來 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
    地獄來客 (1994)    
    情歸何處 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    朋友妻 (1995)    
    戇男三十九 (1996)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    中英街1號 (2018)    
  演員 (3 films)
    一磅肉 (1976)    
    夜上海 (1982)    
    流星語 (1999) ... 雀友