Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳厚
Peter Chen Ho  ♂





 
Filmography (1951-1970)
 
  演員 (74 films)
    鴛鴦劫 (1953) ... 柳湘蓮
    秋瑾 (1953)    
    碧血黃花 (1954)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    戀愛與義務 (1955)    
    一代歌后 (1955) ... 陳彼得
    茶花女 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    黑妞 (1956) ... 龍哥
    金縷衣 (1956)    
    盲戀 (1956) ... 張世髮
    女海盜寶藏 (1956)    
    桃花江 (1956) ... 蔣興哥
    湘西趕屍記 (1957) ... 陳大年
    情場如戰場 (1957) ... 陶文炳
    半下流社會 (1957)    
    特別快車 (1957) ... 周慕爾
    萬里長城 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    四千金 (1957)    
    滿庭芳 (1957) ... 沈嘉康
    曼波女郎 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    雲裳艷后 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 劉不成
    蘭閨風雲 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    慾網 (1959)    
    天長地久 (1959) ... 穆亞倫
    青春兒女 (1959) ... 侯子建
    桃花運 (1959)    
    南島相思 (1960)    
    飛虎將軍 (1960)    
    狂戀 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    南北姻緣 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961) ... 李文清
    賣吻記 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 小張
    丈夫的秘密 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    千嬌百媚 (1961) ... 馬英
    旅館鴛鴦 (1962)    
    妙人妙事 (1963)    
    女人與小偷 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    風流丈夫 (1965) ... 陳青雲
    小雲雀 (1965) ... 劉仕泰
    心花朵朵開 (1965) ... 彼得
    大地兒女 (1965) ... 俞瑞
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    黛綠年華 (1967) ... 馬大維
    艷陽天 (1967) ... 李燕南
    香江花月夜 (1967)    
    星月爭輝 (1967) ... 李浩然
    游龍戲鳳 (1968) ... 丁大維
    水上人家 (1968)    
    諜海花 (1968) ... 蕭家文
    拜倒石榴裙 (1968) ... 張志賢
    花月良宵 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968) ... 麥賢厚
    裸屍痕 (1969) ... 杜彰
    釣金龜 (1969)    
    女校春色 (1970)    
  配樂 (4 films)
    從此蕭郎陌路人 (1951)    
    玉梨魂 (1953)    
    後窗 (1955)    
    改期添丁 (1964)