Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余美華
Yu Mei-Wah  ♀





 
Filmography (1953-1969)
 
  演員 (46 films)
    養子當知父母恩 (1953)    
    風塵俠犬 (1953)    
    歷盡艱辛一婦人 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    梨花一枝春帶雨 (1954)    
    如此人生 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    余之妻 (1955) ... 金枝
    家教 (1955)    
    孽緣 (1955)    
    一片冰心 (1955)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 周小紅
    黑夜奇冤 (1956)    
    一片飛花 (1956)    
    妃海花 (1957)    
    妙賊 (1963)    
    一對好冤家 (1963)    
    復活玫瑰 (1963) ... 李綺蓮
    一劍恩仇 (1964) ... 史妻
    錦繡天堂 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    神劍王子 (1964) ... 黑皇后
    花花公子 (1964) ... 莉莉
    得運一條龍 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    孽債親情 (1964) ... 阿紅
    死亡角之夜 (1964)    
    結婚的秘密 (1965) ... 周太
    八個兇手 (1965)    
    化身情人 (1965)    
    出嫁從妻 (1965)    
    莫忘今宵 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    巴士奇遇結良緣 (1966) ... 陳美施
    遺產一百萬 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966) ... 麗莎
    藍色夜總會 (1967) ... 江太太
    一見痴情 (1967) ... 周美玲
    金鷗 (1967)    
    危險十七歲 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968) ... 甘露
    聰明太太笨丈夫 (1969)