Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余美華
Yu Mei-Wah  ♀





 
Filmography (1953-1969)
 
  演員 (46 films)
    風塵俠犬 (1953)    
    養子當知父母恩 (1953)    
    大觀園 (1954)    
    梨花一枝春帶雨 (1954)    
    如此人生 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    歷盡艱辛一婦人 (1954)    
    余之妻 (1955) ... 金枝
    家教 (1955)    
    孽緣 (1955)    
    一片冰心 (1955)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    一片飛花 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 周小紅
    黑夜奇冤 (1956)    
    妃海花 (1957)    
    復活玫瑰 (1963) ... 李綺蓮
    妙賊 (1963)    
    一對好冤家 (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    孽債親情 (1964) ... 阿紅
    死亡角之夜 (1964)    
    一劍恩仇 (1964) ... 史妻
    錦繡天堂 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    神劍王子 (1964) ... 黑皇后
    花花公子 (1964) ... 莉莉
    得運一條龍 (1964)    
    化身情人 (1965)    
    出嫁從妻 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    遺產一百萬 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    莫忘今宵 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    巴士奇遇結良緣 (1966) ... 陳美施
    一見痴情 (1967) ... 周美玲
    金鷗 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 江太太
    危險十七歲 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968) ... 甘露
    聰明太太笨丈夫 (1969)